Raguž: Veseli me da 95 posto onih koji su preuzeli Dustricu nisu u DUSTRA-i

Karticu je preuzelo preko 180 mladih ljudi, jako smo zadovoljni, rekao je za portal Dubrovnikpress.hr predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž o projektu Dustrice koji je nedavno zaživio.

Podsjetimo, kartica je zamišljena tako da svim studentima i mladima do 30 godina omogućuje popuste u ugostiteljskim objektima, kafićima, restoranima…

– Zaista odlično ide, mladi su i počeli ići u objekte te tako ostvarivati popuste. Posebno me veseli što je u projekt uključeno preko 60 objekata. No, to nisu samo kafići i restorani, to su i fitness centri, kozmetički i frizerski saloni… – rekao je Raguž.

– Nadam se da neće postojati mlada osoba koja neće biti imatelj Dustrice s obzirom na to da košta samo deset kuna, i to jednokratno, nema mjesečnih i godišnjih izdvajanja. To je unikatan projekt kojega su mladi DUSTRA-e izmislili, ali svi su dobrodošli, drago nam je da se tako to i prihvaća. Preko 95 posto onih koji su preuzeli kartice nije u DUSTRA-i, to su mladi ljudi sa svih strana i to nam je posebno drago. – objasnio je Raguž.

– A posebno nam je drago što se povećava broj objekata koji se javljaju iz dana u dan. I hvala svima njima što su se i na ovaj način solidarizirali s mladima. – zaključio je predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

 

Izvor: Dubrovnikpress.hr

O autoru

DUSTRA
Kontakt:

Ostavite komentar