Prvo pa muško, DUSTRA-i tri mandata, Raguž govori: Naš telefon će biti užaren

DUSTRA koja je osnovana prije dvije godine prvi put je izašla na izbore i to samostalno i iako Željko Raguž nije ušao u drugi krug gradonačelničkih izbora, ostvarila odličan rezultat, tri mandata u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

‘Za DUSTRA-u je ovaj rezultat bio očekivan. Bez obzira što neki nisu vjerovali i računali nas kao statističku pogrešku. Mi smo ostvarili svoj cilj, a to su tri vijećnika u novom sazivu Gradskog vijeća. Govorili smo da ćemo imati rezultat druge stranke u Gradu i to smo dokazali. Idemo dalje raditi. Ako smo nakon dvije godine osvojili tri mandata, onda u budućnosti možemo očekivati još veći broj vijećnika i još bolji rezultat. Imamo vrhunsku priliku za daljnji rad i razvoj stranke. Borimo se za dubrovačku priču i s ovom ekipom koju imam pred nama su velike šanse da u budućnosti ostvarujemo još bolje rezultate’, rekao je Raguž.

S kime će u koaliciju nije želio otkriti, tek je istaknuo kako on prvi nikoga neće zvati.

‘Polako, neka se drugi malo grizu. Mi ćemo prespavati, a prvo ćemo malo proslaviti. Ne razmišljamo danas ni s kim ćemo ni kako ćemo. Neka drugi nas zovu, naš telefon će biti užaren’,  rekao je Raguž.

Izvor: DUbrovnikpress

Foto: Dubrovniknet

O autoru

DUSTRA
Kontakt:

Ostavite komentar