ODLIČNE VIJESTI ZA MLADE Od danas možete zatražiti DUSTRICU – karticu s popustima i do 50 posto!

Dubrovačka stranka održala je konferenciju za medije na temu DUSTRICE– kartice koja studentima i mladima osigurava brojne popuste, bez uvjeta kako pri tom moraju pristupiti stranci. Na predstavljanju su riječ imali predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž te Nikša Đerek i Rafael Barkiđija.

‘Danas je službeno otvoren projekt Dustrice i od današnjeg dana na našoj web stranici mladi od 18 do 30 godina mogu pristupiti projektu i dobiti svoju karticu koja će im omogućiti brojne popuste. Ovo je najviše što je netko dosad napravio za studente i za mlade u Dubrovniku. Bilo je puno onih koji su u teoriji znali što mladima treba, ali mi smo to primijenili u praksi’, izjavio je tom prilikom Raguž dodavši kako je u projekt uključeno gotovo 60 objekata koji nude popuste i do 50 posto.

Đerek je u najkraćim crtama pojasnio što je to zapravo Dustrica.
‘Najjednostavnije rečeno, Dustrica je kartica pogodnosti koja mladima od 18 do 30 godina daje određene popuste u određenim objektima. Ona se ne odnosi samo na mlade iz Dubrovnika nego je to svaka osoba koja ima boravište u Dubrovniku. Iako je Dustra pokretač projekta, u sklopu s mladima, imanjem ove kartice ne postajete član stranke nego je riječ o nestranačkoj kartici kojom ostvarujete popuste u objektima koji su prihvatili uvjete korištenja,’ izjavio je Đerek dodavši kako će svaki objekt koji je prihvatio sudjelovanje u DUSTRA-inom projektu imati naljepnicu na ulazu.

Barkiđija je podsjetio na koji su način mladi DUSTRA-e došli na ideju o kartici za mlade.

‘Na jednom od prvih sastanaka mladeži DUSTRA-e razgovarali smo općenito o problemima studentskog života u Dubrovniku i odmah smo istaknuli cijene. Došli smo na ideju da napravimo jednu karticu i na ovaj način se prvi put napravilo nešto konkretno po pitanju studenata i mladih u Gradu. Kad pogledate listu, shvatit ćete kako je riječ o objektima u kojima su mladi najčešći gosti i nije riječ samo o ugostiteljskim objektima,’ kazao je Barkiđija koji je naglasio kako ‘kao student iz Dubrovnika i sam zna kako mu je svaka kuna itekako vrijedna, a kamoli nekome tko je došao iz nekih drugih krajeva studirati u Dubrovnik’.

Karticu s popustima mogu zatražiti svi mladi od 18 do 30 godina nastranicama DUSTRA-e na kojoj ujedno mogu dobiti više detalja o samom projektu, objektima i popustima. Cijena kartice je 10 kuna koja se plaća jednokratno, a vrijedi sve dok korisnik ne napuni 31 godinu.

DUSTRA vjeruje kako će se projektu, uz postojećih 58, pridružiti i ostale tvrtke i obrti.

 

Tekst i foto: Dubrovački dnevnik

O autoru

DUSTRA
Kontakt:

Ostavite komentar