Evo tko su kandidati DUSTRA-e za Gradsko vijeće!

Kandidat za gradonačelnika i čelnik DUSTRA-e Željko Raguž, zajedno sam svojim zamjenicima Rikardom Rossettijem i Ivanom Šepak, predstavio je listu za gradsko vijeće. Ujedno je i predata lista prikupljenih potpisa potpore.

Uz prva tri mjesta na kojima se nalaze sam Raguž i kandidati za zamjenike gradonačelnika Rikard Rossetti i Ivana Šepak, na listi su i predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Dubrovačko-neretvanske županije, Orhan Zubčević,  vaterpolist Frano Karač, bivši državni tajnik Karlo Gjurašić, judaš Stjepo Roko te druga poznata imena kao što su Ana Matušić, Domagoj Carević i Alma Majstorović.

‘Smatram da je ova lista pokrila sve kotare, te da je jedna kombinacija mladosti i iskustva. Mislim da su ostale liste, s kojima sam upoznat dobre, no, ipak, naša je najbolja’, rekao je Raguž te dodao kako je DUSTRA do sad vodila jednu afirmativnu kampanju s kojom će nastaviti i dalje.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Ivana Šepak rekla je kako je pred cijelom strankom ogroman posao te je pozvala sve građane da izađu na izbore. ‘Predstojeći izbori su festival demokracije, to je dan kad se sluša glas građana te građani moraju odabrati ono što je za njih najbolje, a to je, sigurno, DUSTRA’, kazala je Šepak.

I drugi kandidat za zamjenika, Rikard Rossetti pozvao je sugrađane da izađu na izbore te istaknuo kako je DUSTRA stranka koja se bavi lokalnim problemima. ‘Mi, kao Dubrovačka stranka, nemamo potrebu gledati prema Zagrebu, naš cilj i misija je gledati prema ljudima oko sebe’, naglasio je Rossetti.

Predsjednik stranke Raguž je istaknuo kako bez DUSTRA-e neće biti moguće formirati Gradsko vijeće te kako će, nakon izbora, koalirati jedino s onima koji budu poštivali točke njihovog programa.

Preuzeto sa Dubrovackidnevnik.hr

O autoru

DUSTRA
Kontakt:

Ostavite komentar