DUSTRA NA IZBORE UZ JAKU PODRŠKU BOŠNJAKA

Čelnik Dubrovačke stranke i DUSTRA-in gradonačelnički kandidat Željko Raguž danas je još jednom potvrdio kako DUSTRA ide sama na lokalne izbore ali uz jaku podršku bošnjačkih zajednica na čelu sa SDAH Dubrovnik. Raguž je istaknuo kako je suradnja sa Bošnjacima više prijateljska nego politična.

‘Bošnjaci nisu manjina nego sastavni dio Dubrovnika i ja ih i cijenim i poštujem. U ratno vrijeme prvi su bili na braniku obrane Grada i to nikada nećemo zaboraviti,’ kazao je Raguž pri tome ističući kako DUSTRA nema mentore u odnosu na većinu ostalih protukandidata.

‘Vidimo kakva je situacija na državnom nivou i samo mogu reći kako je DUSTRA jedina opcija jer jedino mi nemamo mentore u odnosu na većinu ostalih protukandidata. Ako ne znaju upravljati zemljom, kako bi putem svojih satelita upravljali Gradom? Zašto takvih problema nema u Istri? Jer imaju snažnu regionalnu stranku i vjerujte kako se ni mi nećemo smiriti dok ne dođemo na taj nivo,’ zaključio je.

Medijima se obratio  i Orhan Zubčević iz dubrovačkog SDAH-a, inače predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji je kazao kako će SDAH  poduprijeti DUSTRA-u i Raguža kao kandidata za gradonačelnika i kao nositelja liste za Gradsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima.

‘Bošnjaci okupljeni oko SDAH-a, podružnice Dubrovnik, će aktivno sudjelovati u tome da izbori proteknu u najboljem redu i dat ćemo punu podršku Dubrovačkoj stranci’ istaknuo je Zubčević.

Predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž prije početka konferencije za medije u ime cijele Dubrovačke stranke izrazio je sućut zbog nesreće koja se dogodila u Šipanskom kanalu.

O autoru

DUSTRA
Kontakt:

Ostavite komentar