Članice DUSTRA-e uljepšale večer maturantici Matei Žabić

Matea Žabić, učenica trećeg razreda Obrtničke škole zasigurno će dugo pamtiti svoju maturalnu zabavu koja se održala u hotelu Valamar Lacroma.

Naime, Matea, koja je 2014. godine u prometnoj nesreći izgubila oca, te živi sa majkom koja zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti raditi, nije bila u prilici priuštiti si haljinu za maturalnu zabavu.

U pomoć su joj priskočile članice Dubrovačke stranke Petra Tokić i Barbara Nenadović koje su nesebično, o svom trošku, Matei osmislile i priuštile posebnu, večernju toaletu.

Barbara je dizajnirala haljinu koju Matea naprosto obožava, a Petra se pobrinula za cipele i šminku u Ana studiu na Pilama.

‘Neizmjerno sam sretna i zahvalna Petri i Barbari što su mi omogućile da zaista večeras zablistam’, iskrena je bila Matea.

Podsjetimo, DUSTRA je na ovogodišnjem Zimskom festivalu, u humanitarnoj akciji ‘Dobri ljudi za dobre ljude’, prikupila oko devet tisuća kuna koje su bile ravnomjerno raspodijeljene na tri potrebite obitelji, među kojima je bila i obitelj Žabić.

Kontakt:

Ostavite komentar